NL
EN
ePARTS digital EASA regulations

Statistieken audit trainingen:

Meer dan 30 trainingen gegeven
Meer dan 350 professionals opgeleid

De door Jargon Aviation Consultancy ontwikkelde audittrainingen zijn gericht op het ontwikkelen van auditvaardigheden en voldoen aan de standaard van ISO 19011. Tijdens de training wordt een volledige audit uitgevoerd die bestaat uit de voorbereiding, de audit, de evaluatie, het formuleren van de bevindingen en de rapportage hiervan. Deelnemers oefenen de rol van de auditor en ontvangen directe feedback over hun prestaties.

De Jargon audittrainingen zijn uniek omdat ze de EASA eisen van Part-145 gebruiken als referentie en niet de ISO 9000, zoals de meeste andere audittrainingen.

Speciaal voor deze training ontwikkelde Jargon Aviation Consultancy een gesimuleerde, EASA Part-145 (of MLE-145) erkende onderhoudsorganisatie. Deze omvat magazijnen, onderdelen, documentatie, productie, administratie, procedures, exposities, enzovoort. Voor in-house trainingen worden de auditprocedures en formulieren van de betrokken organisatie gebruikt.

Deze "Company in the Classroom" elimineert de noodzaak om te oefenen in de productieomgeving van een bedrijf, die meestal niet erg geschikt is als locatie voor een groepstraining. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen in het rollenspel kunnen worden aangepast aan de ervaring en vaardigheden van de deelnemers.

Er zijn verscheidene varianten van de audit trainingen beschikbaar:

  • Part-145 procesauditing (ook geschikt voor Part-M/G en -M/F organisaties)
  • Part-145 productauditing (ook geschikt voor Part-M/G en -M/F organisaties)
  • Speciale audittechnieken voor het beoordelen van de ontwikkelingsfase van de implementatie van human factors, het veiligheidsmanagement of de veiligheidscultuur.

Tijdens deze training ontwikkelen en verbeteren de deelnemers niet alleen hun auditvaardigheden, zij doen ook veel kennis op over de interpretatie en toepassing van EASA Part-145 eisen.

Voor EASA Part-21 of Part-147 erkende organisaties kan de onderhoudsomgeving worden vervangen door een ontwerp-, productie- of onderhoudstrainingsomgeving.