NL
EN
ePARTS digital EASA regulations

Training statistieken:

Meer dan 400 trainingen gegeven
Meer dan 7000 professionals opgeleid

Beoordelingen van deelnemers

Initiële en continuation training

Up to date kennis en vaardigheden zijn essentiële factoren bij het waarborgen van de kwaliteit van producten en diensten. Om die reden stellen regelgevers en autoriteiten strenge eisen aan competenties.

Sinds haar oprichting in mei 2000, heeft Jargon Aviation Consultancy meer dan 400 trainingen over luchtvaartregelgeving en aanverwante onderwerpen ontwikkeld en geleverd. Deze trainingen betroffen zowel initiële trainingen als continuation training over de volgende onderwerpen:

Trainingsmateriaal wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste eisen en publicaties, rekening houdend met de feedback van de klant. Nieuwe trainingen en onderwerpen worden continu toegevoegd. Download hier een overzicht van de beschikbare trainingen.

In de loop der jaren heeft Rogier van der Velden meer dan 7000 professionals opgeleid in het bedrijfsleven en bij autoriteiten/overheden over de gehele wereld, waardoor hij waarschijnlijk een van de meest ervaren trainers op dit gebied is. Zijn uitgebreide kennis van het onderwerp, zijn enthousiasme en zijn actieve en interactieve wijze van presenteren worden vaak geprezen in de ontvangen feedback.

In-house training: meer kwaliteit voor een betere prijs!

Jargon Aviation Consultancy is gespecialiseerd in in-house trainingen, op maat gemaakt voor de organisatie en de deelnemers en aangepast aan eventuele specifieke trainingsbehoeften. In deze trainingen wordt gerefereerd aan procedures van de betrokken organisatie. Ook incidenten en auditbevindingen kunnen tijdens de trainingen worden besproken. In vergelijking met een standaard training, is er bij een in-house training meer interactie, meer begripsvorming, beter leereffect en word meer draagvlak gecreëerd.

Voor een groep van 5 personen of meer is een in-house training vaak al financieel aantrekkelijker. Eén all-in bedrag en lagere reiskosten (alleen die van de trainer) resulteren meestal in een zeer concurerende prijs.